\"Идеал Стандарт\" с две големи инвестиции наесен

Компанията отбелязва 25 години на българския пазар

\

През ноември предстои да бъдат представени две големи инвестиции на "Идеал Стандарт" в България. Това съобщиха от компанията на пресконференция, с която бяха отбелязани 25 години от създаването на първото смесено дружество в България между „Видима“ АД и „Американ Стандарт“. 

За тези 25 години компанията се превърна в най-големия работодател за Централна Северна България. През 1992 г. в компанията са работили 900 човека, днес в „Идеал Стандарт – Видима“ АД работещите са близо 3200 души в различни структури – завод за санитарна керамика, две производствени площадки на завода за санитарна арматура, дистрибуционен център, търговска организация „Клъстър България“. Това отчете Ярослав Дончев, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима“ АД.

Днес „Идеал Стандарт – Видима“ АД произвежда изделия, които отговарят на световните изисквания за качество, дизайн и функционалност и присъстват в над 60 държави. Търговската организация, базирана в Севлиево, управлява продажбите в 16 държави от Източна Европа, допълни Дончев.

Коментари: 0