Jaguar F-PACE стана световен женски автомобил на годината

Автомобилът беше провъзгласен също и за Световен женски SUV/Кросоувър на годината

Jaguar F-PACE стана световен женски автомобил на годината
3848 ~ 1 мин. четене

Jaguar F-PACE е провъзгласен за "Големия победител" в конкурса за Световен женски автомобил на годината за 2016 г. Освен че получи най-високия приз, автомобилът беше провъзгласен също и за Световен женски SUV/Кросоувър на годината.

Jaguar F-PACE е SUV, проектиран и конструиран да осигурява пъргавината, реакциите и финеса, характерни за всички автомобили Jaguar, заедно с ненадмината динамика и ежедневна практичност. Той настанява петима възрастни в пълен комфорт с щедро пространство за главата и коленете, като същевременно предлага 650-литрово багажно пространство.


Комбинацията от красив дизайн, ежедневна практичност и несравнимо изживяване зад волана, отличават F-PACE от конкуренцията и привличат нови клиенти на марката Jaguar по цял свят. Моделът е позициониран на изключително атрактивната цена от 87 000 лева с ДДС. 

„Наградите „Големият победител“ и „Най-добър SUV/Кросоувър“ в конкурса за Женски автомобил на годината за 2016 са голямо постижение и слагат допълнителен акцент в невероятната история на успеха на F-PACE, заяви Фиона Паргетър, Ръководител Глобални ПР комуникации на Jaguar Land Rover.


В тазгодишната надпревара бяха номинирани 294 автомобила от 17 съдии от 14 държави. От съставения главен списък съдиите избраха победителите в шест категории от 32-та класирани автомобила. Те гласуваха още веднъж, за да изберат Jaguar F-PACE за „Големия победител“ сред победителите в шестте категории.

Подкрепи Economic.bg