Йоханес Хан: 2018 г. ще е решаваща за Западните Балкани

Според еврокомисаря по разширяването има възможност за по-близко сътрудничество за преодоляване на общите предизвикателства

Йоханес Хан: 2018 г. ще е решаваща за Западните Балкани
512 ~ 1 мин. четене
Комисарят по европейска политика за съседство и преговори за разширяване Йоханес Хан заяви, че 2018 година ще е „решаваща за Западните Балкани“, предава англоезичната редакция на белградското радио В92.

„В края на тази пълна с предизвикателства година, искам да благодаря на всички наши партньори, намиращи се по-близо или по-далеч от нас, за отдадеността им в нашето сътрудничество през 2017 година! Трябва да се гордеем от общите постижения и да удвоим усилията си, защото все още има много работа за вършене“, написа Хан в Twitter, след което добави още едно съобщение:

„2018-а година ще е решаваща за Западните Балкани и е възможност за дори по-близко сътрудничество с нашите партньори в борбата за преодоляване на общите предизвикателства. Пожелавам на всички наши партньори – политици или граждани – мирна и успешна Нова година. Да изградим бъдещето си заедно, в името на нашите деца!“.
Подкрепи Economic.bg