Къде няма да има вода в София на 12 март

Вижте графика за планирано спиране на водата

Къде няма да има вода в София на 12 март

Снимка: Pixabay

1640 ~ 2 мин. четене
На 12 март 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Асен", Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Цар Асен" между бул.  „Ген. Скобелев" и бул. „Патриарх Евтимий", бул.  „Ген. Скобелев" между  бул. „Витоша" и ул. „Цар Асен".


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Хаджикоцев", кв. „Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Зорница", ул. „Димитър Хаджикоцев" №12-№14.


Във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. „Чукар" и ул. „Маломир" , м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Чукар" от ул. „Карамфил" до ул. „Маломир" и ул. „Маломир".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:в.з. Американски колеж и бул. „Св. Климент Охридски" от №130 до Околовръстен път.

Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен" на  кръстовището с ул. „Гургулят".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg