Къде няма да има вода в София на 17 октомври 2018 г.

\"Софийска вода\" е предвидила няколко ремонта през деня

Къде няма да има вода в София на 17 октомври 2018 г.
На 17 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел в с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: Местност „Дебело гуно", местност „Бяла нива", местност „Китката"ул. „Държов дол", ул. „Лъката"кв. „Кокалянски ханчета" – ул."Буката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Асен " ъгъла с ул. „Люляк".

-Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид" кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Мадрид" от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" до ул. „Черковна" – нечетни номера.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид " ъгъла с ул. „Мърфи".

-Във връзка с подмяна на водомер на ул. „Войводина могила" кв. „Княжево", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Полк. Стойно Бачийски" от № 92 до № 122; 
ул. „Войводина могила" от ул. „Поибрене" до ул. „Звездица", 
ул. „605-та", 
ул. „Селище"; 
бул. „Цар Борис  III" от  ул.  „Владайско въстание" до ул. „Войводина могила".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис  III " ъгъла с ул. „Владайско въстание".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Кукуряк" жк. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Кукуряк"  от ул. 662 до ул. 688.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кукуряк" ъгъла с ул. 761.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0