Къде няма да има вода в София на 27 февруари 2019 г.

Утре са предвидени няколко ремонта

Къде няма да има вода в София на 27 февруари 2019 г.
На 27 февруари 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул."Тодор Александров", жк. „Илинден", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Тодор Александров" №177, бл. 71.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров" ъгъла с ул. „Никола Сукнарев".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Шипка", с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Вела Пеева", ул. „Христо Ботев", ул. „Шипка", ул. „Божур", ул. „Хан Крум".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шипка" ъгъла с ул. „Дружба".

-Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул."Мадарски конник", кв. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Мадарски конник" от ул. „Васил Друмев" до ул. „Алеко Константинов";
 ул. „Васил Друмев" от ул. „Марица" до бул. „Мадрид".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мадарски конник" №4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0