Къде няма да има вода в София на 9 юли 2018 г.

Планирани са няколко ремонта в столицата

Къде няма да има вода в София на 9 юли 2018 г.
1252 ~ 2 мин. четене
На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Разград" жк. „Красно село", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Разград".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Разград" бл. 35А.

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вяра" кв. „Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Проф. Янаки Моллов", ул. „Железен мост", ул. „Кирил Дрангов" и ул. „Динамо".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."23-ти декември" ъгъла с ул. „Вяра".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Перуника" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Перуника" от ул. „Асен Игнатов" до ул. „Ген. Гурко"; ул. „Асен Игнатов" от ул. „Пчелина" до ул. „Асен Игнатов" №31.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника" ъгъла с ул. „Асен Игнатов".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вит" с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Вит", ул. „Силистра",ул. „Кокиче" от ул. „Еделвайс" до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Вит" ъгъла с ул. „Кокиче".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg