Liv – болницата на бъдещето (галерия)

В нея са интегрирани най-съвременните методи за лечение и грижа за пациентите

Liv – болницата на бъдещето (галерия)
Автор: Божидара Иванова

Liv Hospital отваря врати на 7 септември 2013 г. в Истанбул. Тя е болница с категория А+ и е от едно ново поколение лечебни заведения, които се наричат „интелигентни“ болници. Визията й изцяло е насочена към пациента и разполага с екип от изключителни медицински специалисти. В Liv се прилагат едни от най-съвременните диагностични и лечебни методи.


Обстановката в болницата наподобява луксозен хотел и е една от най-модерните в Турция. Дизайнът е разработен по специфичен начин и илюстрира човешкото тяло. 


Болницата разполага с 250 доктора, 300 легла, 50 интензивни отделения и 16 операционни зали.


Тя се посещава от хора от различни националности и обслужва елита на Турция, сред които актьори, футболисти, актриси и други. Чуждестранните пациенти се обслужват от предварително обучени специалисти от „Международен отдел“, които владеят езика и разбират културата на пациента.


В Liv Hospital са интегрирани най-съвременните технологии, съчетани с уменията на опитни специалисти и лекари.


Центърът за подробно диагностициране на ракови клетки в болница Liv разчита на най-съвременни подходи в лечението на рак. Лечебното заведение разполага с най-новата технология в радиохирургията.


Лъчетерапията е предназначена за премахване на ракови клетки или ако е възможно да ограничи до известна степен тяхното размножаване.


Болницата разполага и с PET скенер с режещо острие, който дава подробни анализи на анатомията и функцията на изследвания участък по време на процеса. Той сканира тялото за около 20 минути.


Сред останалите модерни технологии е роботизираната хирургическа система Da Vinchi S, която позволява извършването на по-сложни манипулации с минимално инвазивен хирургичен разрез, както и устройствата Truebeam STx, MAKOplasty, СТ Ангиограма и други.


Liv събира на едно място най-добрите специалисти в Турция, които са привлечени от САЩ, Англия, Австрия и други развиващи се страни. Цените за лечение са по-ниски в сравнение с Англия и САЩ, например.


Напредналият подход към лечението и модерната технология са отличителните характеристики на болница Liv. 

Коментари: 0