ManpowerGroup в България с нов управляващ директор

Александър Хангимана поема поста от днес

ManpowerGroup в България с нов управляващ директор

Световният лидер в областта на решенията за работната сила ManpowerGroup обяви, че има нов управляващ директор за България. От днес Александър Хангимана ще отговаря за бизнеса на ManpowerGroup в страната.

Преди да се присъедини към ManpowerGroup Сърбия през 2012 г., Александър Хангимана работи във финансовия и консултантски сектор, включително в швейцарската Leader Capital (днес Fortrade, Великобритания), където дава консултации за инвестиционни проекти на финансовите извънборсови пазари.

През последните пет години ManpowerGroup Сърбия стана най-бързорастящата компания в региона за консултантски услуги в областта на човешките ресурси. През 2016 г. Александър Хангимана получава престижната награда „Млад мениджър на годината“ от най-голямата бизнес организация в Сърбия SAM – „Сръбска асоциация на мениджърите“, като признание за значителното увеличение на бизнеса, пазарния дял и клиентското портфолио на компанията. В момента той е базиран в Белград и ще отговаря за бизнеса на ManpowerGroup в България, Сърбия и други държави от региона на Балканите.

Досегашният управляващ директор Надя Василева ще продължи да развива сдружение „БГ Стафинг“ като посланик на бранда ManpowerGroup. Под нейно ръководство компанията зае челна позиция в България, като отвори четири офиса в най-големите градове в страната, както и в Сърбия и Хърватия.

Коментари: 0