Messenger премахва папка \"Други\"

Приложението ще позволява да комуникация с всички по света

Messenger премахва папка \
372 ~ 1 мин. четене

Messenger пуска нова услуга, наречена Message Reqest, която използва името на потребителя вместо телефонен номер. Това обяви в профила си в социалната мрежа Дейвид Маркъс, вицепрезидент на Facebook, отговарящ за приложенията за изпращане на съобщения.

„Наистина искам да направим Messenger място, където можете да откриете и да свържете с всеки, с когото пожелаете, но с вас да се свързват само хора, с които искате да си комуникирате. Сега единственото нещо, от което се нуждаете, за да говорите във виртуалното пространство с всеки по света, е неговото име”, пише Маркъс.

Във връзка с тези промени Мessenger премахва папката „Други“, която не беше достъпна през мобилното приложение, и позволява на потребителите да приемат и игнорират нови покани без човекът, изпратил поканата, да знае, че съобщението му е прочетено.

Очаква се, че чрез промените потребителите няма да пропускат съобщенията, които преди попадаха в папка „Други“.

Маркъс твърди, че това може да изглежда като малка промяна, но е основополагащо за развитието на платформата. Вицепрезидентът на Facebook разкри, че социалната мрежа ще продължи са подобрява начините за търсене и намиране на хора, с които потребителите искам да комуникират и поддържат контакт.

Подкрепи Economic.bg