Microsoft пусна платформата за комуникация Teams

Приложението е интегрирано с останалите продукти на компанията

Microsoft пусна платформата за комуникация Teams

Технологичният гигант Microsoft пусна за всичките си 85 млн. потребители на Office 365 приложението Teams. Платформата за комуникация е достъпна през уеб браузър, десктоп, както и мобилно приложение за Windows, Android и iOS устройства. 

Системата Teams предлага широк избор на услуги за потребителите. Освен възможностите за групови дискусии, видео разговори и споделяне на файлове, приложението е интегрирано с останалите продукти на Microsoft (Excel, Word, OneNote, SharePoint, Power BI и др.) и предоставя конектори към Dynamics 365, Salesforce, Jira, MailChimp, Google Analytics, Stack Overflow и още над 150 външни софтуерни продукти и ботове.

"Преминаването към съвременен, отворен и прозрачен стил на работа е част от основната ни философия, че няма универсално решение за всички", заяви в интервю Mira Lane - UX lead, Microsoft Teams. "Организациите се различават в начините си на работа и комуникация. Някои ще използват множество инструменти – например Yammer, през който Главният изпълнителен директор да се обръща към служителите, но за по-тясно сътрудничество и комуникация ще изберат Microsoft Teams. Смятаме, че е удачно да бъдат гъвкави", допълни още тя.

Безплатна пробна версия на Office 365, включваща приложението Teams, можете да намерите на сайта на Intelligent Systems (http://www.isystems.bg) – водещ партньор на Microsoft за бизнес решения в Централна и Източна Европа. 

Коментари: 0