\"Мистър и Мисис Икономика\" насърчава професионализма

„Галакси Инвестмънт Груп” продължава да развива успешни проекти в недвижимите имоти

Константин Бояджиев:

\
Константин Бояджиев е управител на "Галакси Инвестмънт Груп", която инвестира, развива и управлява портфолио от успешни проекти в различни направления на недвижима собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. Г-н Бояджиев бе отличен с наградата в категория "Недвижими имоти" в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" 2017.

Г-н Бояджиев, как се чувствате година след отличието в категория „Недвижими имоти” в конкурса „Мистър и Мисис Икономика” 2017, организиран от КРИБ и сп. „Икономика”? Това отличие беше ли стимул и двигател за още по-високи постижения?

Тази награда е признание за успеха, постигнат от целия екип висококвалифицирани специалисти на „Галакси Инвестмънт Груп”. През настоящата година нашата компания продължи да инвестира и да управлява успешни проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели, търговски и индустриални площи, офис сгради, жилищни и ваканционни комплекси. Разбира се, отличието ни даде допълнителен стимул да се целим в още по-високи върхове и да вярваме, че всеки следващ проект може да бъде далеч по-успешен от предходните.

С какво наградата е важна за вас?

От една страна, тя е обективна външна оценка за постиженията на екипа, което за мен като мениджър е приоритет в управлението на компанията. От друга страна, подобно признание е мотивация за още по-усилена работа.

От какво значение е за вас, че признанието дойде именно от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България?

През годините конкурсът „Мистър и Мисис Икономика“ успя да се наложи като едно от най-влиятелните бизнес събития в България, а включването на най-голямата работодателска организация в инициативата допълнително допринесе за издигането на престижа и нивото й. Несъмнено получената висока оценка е знак за нас, че се движим в правилната посока.

Според вас важно ли е конкурсът "Мистър и Мисис Икономика" да продължава?

Тази традиция трябва да бъде запазена, защото подобни инициативи насърчават професионализма и отговорното отношение към обществото и средата, в която се оперира. Това е един добър механизъм да бъде поощрен работещият бизнес в страната, а неговите мениджъри, да получат признание за успеха си и да имат стимул да продължават напред.

Вече сме в „преддверието” на тазгодишната церемония. Какви са вашите пожелания към новото издание? 

Пожелавам на организаторите на конкурса в лицето на списание Икономика и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България да изберат следващите най-достойни бизнес лидери и предприемачи, които да продължат да насърчават изграждането на по-добра икономическа среда в страната.

Коментари: 0