Мюнхенски хотел подарява диамант за 2500 евро на Нова година

Билетът за новогодишното парти е 350 евро

Мюнхенски хотел подарява диамант за 2500 евро на Нова година
256 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Един от новогодишните гости на мюнхенския хотел "Чарлз“ ще се сдобие с диамант на стойност 2500 евро. Скъпоценния камък ще бъде поставен в чашата за шампанско на един от гостите

Темата на новогодишното тържество ще бъде "Нощта на диаманта“, а ястията, които ще предлага ресторантът ще бъдат с имена като "Брилянтът от морското дъно" и "Сух диамант". Деликатесите ще варират от хапки от специален вид раци, бодливи омари и кнедли със скариди.

Преди официалната 8-степенна вечеря гостите ще бъдат поканени на "Прием диамантено шампанско". Всеки един от присъстващите ще открие на дъното на чашата си за шампанско кристал, но само един ще получи истински диамант на стойност 2500 евро. По-късно експерт бижутер ще провери всеки един кристал, докато не открие скъпоценния камък, пише БГНЕС.

Изненадата на хотела е благодарение на партньорството му с бижутерската компания Bucherer. Билетът за новогодишното тържество струва 350 евро, като в него са включени коктейл, 8-степенно меню, парти с джиджей и концерт на Боб Чисхолм.

Коментари: 0