Над 60 работодатели ще представят в София възможности за работа в чужбина

Европейската трудова борса ще се проведе на 17 септември

Над 60 работодатели ще представят в София възможности за работа в чужбина
2393 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Европейска трудова борса ще се проведе на 17 септември в София. По време на събитието работодатели от ЕС, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Швейцария ще представят работни места в сферите на хотелиерството и ресторантьорството, туризма, леката и тежката индустрия, информационни и комуникационни технологии, селско стопанство, сезонна заетост, строителство и други. 

Над 60 представители ще дойдат в София по изпълнението на проект „Национална EURES мрежа” и ще изнесат десетки презентации, представящи възможностите за работа в различните страни. Ще бъдат представени и възможности за дуално обучение, както и възможности за повишаване на квалификацията и чуждоезиково обучение по време на работа. 

Част от обявите за работа в чужбина са публикувани на сайта www.eures.bg в рубриката „Работни места”. Изискванията към кандидатите са да владеят различно ниво на чужд език и да подготвят автобиография и документи на английски, немски или друг език в зависимост от конкретната обява. 

Събитието ще се проведе в хотел "Рамада", София (бул. "Княгиня Мария Луиза" №131) от 9:00 до 17:00 часа на 17 септември.
Подкрепи Economic.bg