Най-четените новини през тази седмица

Вижте кои събития заинтригуваха нашите читатели

Най-четените новини през тази седмица

Седмицата започна с положителни коментари за представянето на Поли Генова на конкурса "Евровизия", премина през сериозни теми като референдума за излизането на Великобритания от ЕС и последиците от него и завърши с предупреждение за нова измама във Фейсбук. 

В началото на изминалата седмица най-четена беше предупреждението, че ако британците решат да напуснат Европейския съюз, от Острова ще бъдат депортирани 3 милиона европейци. Редица коментари породи и стартиралата петиция с искане да се преразгледат резултатите от международния конкурс за песен "Евровизия - 2016".

Вълнения сред читателите на Economic.bg предизвикаха новините, че iPhone 7 вероятно ще излезе в три версии, както и съобщението на нискобюджетната авиокомпания Wizz Air, че пуска полети до три нови дестинации от Летище София – до Нюрнберг, Базел и до летище Донкастър в Шефилд. Полетите ще стартират от 21 и 23 декември, а цените на билетите ще започват от 39,99 лв. в едната посока. 

Междувременно ръководителят на Националния фронт на Марин Льо Пен заяви, че Европейският съюз ще се разпадне. Според нея, ако Франция реши да се оттегли от ЕС, той ще престане да съществува. Голям интерес сред читателите ни предизвика и любопитната информация за любимите храни на най-влиятелните лидери в света, сред които Путин и Обама. Новият вид измама във Фейсбук също събуди интереса на нашите читатели. 

Вижте най-четените новини в Economic.bg за тази седмица:

http://www.economic.bg/bg/news/6/deportirat-3-mln-evropejtsi-pri-brexit.html 

http://www.economic.bg/bg/news/6/petitsiya-iska-prerazglezhdane-na-rezultatite-ot-evroviziya.html

http://www.economic.bg/bg/news/6/iphone-7-veroyatno-shte-izleze-v-tri-versii.html

http://www.economic.bg/bg/news/6/wizz-air-shte-leti-do-tri-novi-destinatsii-ot-sofiya.html

http://www.economic.bg/bg/news/6/evropejskiyat-sayuz-se-razpada.html

http://www.economic.bg/bg/news/6/s-kakvo-se-hranyat-putin-i-obama.html

http://www.economic.bg/bg/news/6/nov-vid-izmama-vav-facebook.html

Коментари: 0