Най-добрите коледни реклами за 2014 г.

Екипът на Economic.bg подбра някои от най-вдъхновяващите видеа, които носят със себе си празничния дух

Най-добрите коледни реклами за 2014 г.
Автор: Божидара Иванова
С наближаването на Коледа все повече ни завладява празничният дух и осъзнаваме, че идва това време на годината, в което стават чудеса. По случай любимия празник, екипът на Economic.bg ви представя 5 от най-добрите коледни реклами за 2014 г. 

Пингвинът МонтиБританската верига магазини John Lewis разказва в своята реклама историята на малко момче - Сам и неговият най-добър приятел - пингвина Монти. Историята е наистина трогателна, а бюджетът на реализация на промо видеото е 1 млн. паунда.

Рекламата може да видите тук


Супермаркети SainsburryТретата по големина верига супермаркети във Великобритания Sainsburry успя да спечели вниманието на зрителите с впечатляващата коледна реклама, режисирана по действителен случай. Действието се развива през 1914 г. по време на Първата световна война, когато на фронта се срещат войниците на Англия и Германия. 

Рекламата може да видите тук


Marks&Spenser - "Следвай феите"Marks&Spenser заложиха на приказна история със солиден рекламен бюджет. Видеото показва две красиви феи, които вършат добрини по време на празника, облечени с новите модели на марката.

Рекламата може да видите тук


Harrods Present - "Малка коледна приказка"Harrods е марка с над 160-годишна история. Компанията е заложила в своята реклама на "фантастична приказна коледна история" с поучителен край. В нея главният герой е малкото мишле Peter Pumpernickel, което разбира, че светът съществува благодарение на всички нас, независимо колко различни сме.

Рекламата може да видите тук


"Празник на Тифани"Рекламният клип на популярната марка за бижута Tiffany&Co е представен като анимирана приказка, чието действие се развива по време на празника в заледените улици на Ню Йорк. 

Рекламата може да видите тук

Коментари: 0