Най-добрите острови на 2016 г.

Подреждането е на TripAdvisor

Най-добрите острови на 2016 г.
Те са екзотични, красиви, с омагьосващи сини води и необятни бели плажове. Това са най-красивите острови на 2016 г., подредени от Travelers’ Choice awards – наградите на сайта TripAdvisor.

Подреждането се прави от оценките и ревютата на туристите всека година.

Вижте кои са в Топ 10:

10. Фернандо де Нороня, БразилияАрхипелагът Fernando de Noronha е част от световното наследство на ЮНЕСКО. Забранено е за посетители, но малцината щастливци са възнаградени с ненадминати плажове и успокояващи топли води, пълни с делфини и водни костенурки, което прави островите една от най-добрите дестинации за гмуркане.

9. Бора БораТюркоазени лагуни, мек бял пясък и прекрасни залези – идеалното място за романтика.

8. Пукет, ТайландНай-големият тайландски остров е магнит за туристите и гмуркачите.

7. МаврицийЕдна от най-скъпите дестинации в Африка, на тропическия рай има безброй занимания за идеалната ваканция.

6. Майорка, Балеарски островиМечтаният остров, който е бил вдъхновение за Шопен и Хуан Миро, е известен сега като перфектна пролетна плажна дестинация.

5. Бали, ИндонезияНасладете се на слънцето и белия пясък на плажа, или на невероятните тропически създания докато се гмуркате сред кораловите хребети. Тук се крият и останките на военен кораб от Втората световна война.

4. Провиденсиалес, Търкс и КайкосНай-населеният остров от групата Търкс и Кайкос, Провидансиалес  е една от топ плажните дестинации в света.

3. ЯмайкаВ горите на Ямайка може да се забавлявате с катерене или наблюдение на птици. За плажове и море няма какво да говорим, всеки знае. Автентично реге, шопинг и спа процедури са бонус към прекрасното изживяване.

2. Санторини, ГърцияПерлата на Цикладите всеки може да разпознае на мига – сапфирените води и белите сгради на скалите са символ на идеалната ваканция.

1. Мауи, ХавайТук не само ще имате перфектните места за плаж, но и може се насладите на невероятната природа.
Коментари: 0