Нов онлайн магазин иска да се превърне в \"Amazon за милиардери\"

И свръхбогатите ще могат да се радват на удобен шопинг с мишката

Нов онлайн магазин иска да се превърне в \

Снимка: Pixabay

Ако сте милиардер, може да смятате, че много неща за вас са по-сложни, отколкото за обикновените хора. В края на краищата, те могат да си купят това, от което имат нужда, с едно кликване в Amazon. Но за големи покупки на милиардери, като супер-яхти, частни самолети и други луксозни стоки, това няма как да се направи.

Поне не досега, но вече има нов луксозен онлайн търговец на име Hush Hush, който иска да запълни тази пазарна ниша.

Hush Hush иска да бъде "Amazon за милиардери" и за тази цел предлага продукти за продажба като яхта за $51 милиона, имение в Париж за 40 милиона долара и още много неща с цена от шест, седем и осем цифри. 

Сайтът е дело на 29-годишния Аарон Харпин, който в стремежа си да даде на свръхбогатите удобно и лесно онлайн шопинг преживяване, което те заслужават, е снабдил сайта си с функции като „безпроблемно“ връщане две седмици след доставката и 24/7 консиерж подкрепа.

Харпин споделя пред The Telegraph, че се надява средната покупка на Hush Hush да бъде за малко над $13 000, след като бизнесът започне да работи, но засега е продал само кораб на въздушна възглавница за около $131 607.

Ако смятате, че звучи странно за всеки - дори и за милиардер - да харчат десетки милиони долари за яхта или имение, без първо да са ги видели, не сте сами, и Hush Hush също има планове за това. Клиентите ще имат възможност да се срещнат с агенти по продажбите на мястото на въпросния артикул, преди да задвижат покупката.

Коментари: 0