Обновяват круизния кораб Queen Victoria (снимки и видео)

Ремонтът ще продължи само месец и ще струва 34 милиона паунда

Обновяват круизния кораб Queen Victoria (снимки и видео)
Един от трите круизни кораби с кралски имена на компанията Cunard - Queen Victoria (Кралица Виктория) ще бъде реновиран. Той е най-малкият от трите съда. Другите са Queen Mary 2, който наскоро бе реновиран за 90 млн. паунда, и Queen Elizabeth.Ремонтът на плавателния съд, който събира до 2000 пасажери, ще започне от 5 май в корабостроителницата Финкантиери в Палермо и ще завърши на 4 юни, пише британският в. „Телеграф”.От компанията разкриват как ще изглежда обновеният круизен кораб след ремонта.

Големи промени ще бъдат направени на палубата Лидо,където пасажерите ще могат да се насладят на питие и храна в луксозни шатри, да плуват в басейна и да гледат забавна програма.Красива гледка към океана ще се открива от Зимната градина, на която ще бъде поставен стъклен таван. 
Прозорците също ще са от пода до тавана.Апартаментите ще получат ново луксозно обзавеждане. Най-големите ще са с френски прозорци, отделен вход за сервизните служители, зона за почивка с телевизор, спалня с изглед към океана и спускащ се от тавана телевизор, вграден гардероб и двоен балкон.Част от по-малките каюти в стил Британия ще са като на другите два по-големи круизни кораба на компанията. Обзавеждането ще е в моряшки стил – в синьо и бяло.Повечето апартаменти, освен преобзаведени, ще бъдат разширени, за да предоставят по-голямо пространство за пасажерите.Този е от серията апартаменти Принцеса.Главната трапезария на кораба, наречена Британия, ще бъде разширена.Ще бъдат обновени и общите салони, където пътниците могат да се радват на чай и напитки и лека храна денем и вечер и да се срещат помежду си.Ще има и пет нови пентхаус каюти, които освен невероятна гледка към океана, ще предлагат и иконом, повече пространство и ще са с нови луксозни бани.Ако видяното ви хареса, една бърза възможност да се възползвате е 14-дневен круиз Фестивал на цветята, който тръгва на 8 юни от Саутхемптън и струва от 1499 паунда на човек.

Коментари: 0