Откриха ледената пързалка на \"Ариана\" (снимки)

Съоръжението е от голямо значение за кандидатурата на София за Европейска столица на спорта 2018 г.

Откриха ледената пързалка на \

Снимка: Стоян Йотов

Автор: Александра Сотирова
Днес в София отвори врати най-голямата ледена пързалка на открито на Балканите. Събитието бе открито от изпълнителния директор на „Медия Икономика България“ Боян Томов, кметът на столицата Йорданка Фандъкова и Илияна Захариева - новият директор "Корпоративни комуникации" на Мтел. 


Те поздравиха жителите на града с новата зимна атракция разположена на езеро "Ариана", предаде репортер на economic.bg. Време е децата да излязат от клубовете, да станат от компютърите и да се възползват от най-голямата ледена пързалка на Балканите, заяви кметът на столицата.


Фандъкова заяви, че съоръжението е от голямо значение за кандидатурата на София за "Европейска столица на спорта 2018 г." Кметът на София подкрепя развитието на спорта в града и изрази радостта си от откриването на пързалката.


Mtel Rink за поредна година ще радва малки и големи любители на зимния спорт.


Настроението на леда поддържат едни от най-популярните изпълнители у нас. Мтел предизвика способностите на всички майстори на пързалянето с интересни игри с награди.


Mtel Rink е разположена на 1400 кв.м и ще работи денонощно. Входът за пързалката е 5 лева. Цената за наем на чифт кънки е 4 лева. 400 чифта кънки ще се дават под наем.


Освен да забавлява, целта на Мtel Rink е да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да водят активен начин на живот. Зимните забавления на пързалката ще продължат до края на март 2016 година.

Коментари: 0