Първият в света смартфон с четворна камера вече е в България

Интелигентната камера със Scene Optimizer автоматично открива обекта в снимката

Първият в света смартфон с четворна камера вече е в България
Първият в света смартфон с четворна камера от днес вече може да бъде открит на българския пазар. Става въпрос за Samsung Galaxy A9, който е с 24-мегапикселов обектив с f/1.7 и позволява отлични снимки и при силна, и при по-слаба светлина. Интелигентната камера със Scene Optimizer автоматично открива обекта в снимката, разпознава елементи от сцената на заснемане като избира между 19 различни режима, коригирайки настройките.

Задната камера пък уведомява как да се коригира снимката с функцията за откриване на недостатъци. Тя веднага засича мигвания, размазване на образа и контражур и подсказва как да бъдат избегнати при повторното заснемане.

Камерата е ултраширокоъгълна, 8-MP и позволява заснемането на панорамни снимки с лекота, като предоставя изглед на 120º.

Galaxy A9 разполага с 10-MP камера с f/2.4 и телеобектив с 2х оптично мащабиране за детайлни снимки в близък план. 5 МP камера с асистиращ Depth Camera сензор предоставя дълбочина на полето като замъглява фона и осигурява професионален вид на всяка снимка.

Функцията Selfie Focus приковава вниманието върху снимания, като замъглява фона и позволява да се правят великолепни селфита както на дневна светлина, така и при слаба осветеност.
Коментари: 0