Samsung представи Galaxy S10 Lite и Note10 Lite

И двата модела разполагат с Инфинити-O дисплей

Samsung представи Galaxy S10 Lite и Note10 Lite
1372 ~ 1 мин. четене

Днес Samsung Electronics Co., Ltd. представи новите Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite. Моделите ще бъдат налични на българския пазар още през първите седмици на 2020 година.

Galaxy S10 Lite разполага с основна широкоъгълна камера, с ултра-широка и с макрокамера, както и с новия Super Steady оптичен стабилизатор. В комбинация с режима Super Steady, Super Steady OIS осигурява по-голяма стабилност при заснемане на снимки и видеоклипове в движение, позволявайки ти да споделиш своя свят и преживявания без никакви компромиси.

Ултра широкоъгълната камера разполага с леща със 123-градусов ъгъл, също като човешкото око.

Galaxy Note10 Lite върви с емблематичния за серията S Pen.


И двата модела разполагат с Инфинити-O дисплей, който изпълва предната част на корпуса на смартфона изцяло. С размер от 6,7 инча, екранът предлага цялостно и завладяващо изживяване.

Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite са снабдени с голяма 4,500mAh батерия, която може се зарежда изключително бързо.

Galaxy S10 Lite е наличен в цветовете Бяла призма, Черна призма и Синя призма, а Galaxy Note10 Lite – в Сребърно сияние, Черно сияние и Червено сияние

И двата смартфона ще бъдат показани на щанда на Samsung на световното изложение CES 2020 в Лас Вегас, което ще се проведе от 7 до 10 януари 2020 г. 

Коментари: 0