Samsung с подигравателна реклама по повод новия iPhone X

Гигантите Samsung и Apple винаги намират за какво да се сдърпат една с друга

Samsung с подигравателна реклама по повод новия iPhone X

Снимка: Samsung

Вечните съперници на смартфон пазара Samsung и Apple открай време се борят помежду си за вниманието на потребителите, а корейският гигант като че ли не пропуска възможност да се изтъкне себе си, като "захапе" своя конкурент. Пример за това е последната реклама на Galaxy Note 8, която излезе дни след появата на юбилейния iPhone X. 
Apple се зарадва още в периода на предварителни поръчки, когато техните нива се оказаха по-високи от очакванията. От компанията твърдят, че производственият цикъл се увеличава и клиентите ще получат заявените бройки по-рано от предвиденото. 
Междувременно гигантът от Купертино се похвали и с впечатляващи финансови резултати за тримесечието, което пък изстреля акциите ѝ нагоре и така пазарната капитализация на най-скъпо оценената компания в света за първи път мина 900 млрд. доалра. 
Именно в този момент се появява и насмешливото видео на Samsung, което е подигравателно намигване към конкурента. В клипа, най-новият, определян от някои като революционен, смартфон на Apple е осмян, като са изведени някои от отрицателните черти на устройството през годините. Става дума за неща като паметта, водоустойчивостта и премахнатия жак за слушалки. Насреща, разбира се, са изтъкнати предимствата на Note серията на Samsung. 
Главният герой в него е запален фен на Apple, който всеки път чака с нетърпение новите модели iPhone и неизменно се реди на дългите опашки, за да е сред първите, сдобили се с устройството. 
Във видеото по-долу, озаглавено „Growing Up” („Порастване“), може да видите какви несполуки го сполитат всеки път, за да се пречупи накрая и да посегне към смартфон от серията Galaxy Note на Samsung. Или според корейската компания – просто да порасне. 
Коментари: 0