\"Шумът на парите\" търси решение на проблемите пред българската икономика

Анализатори и експерти назовават открито слабите места от икономическа гледна точкa

\

Снимка: Economic.bg

1164 ~ 2 мин. четене

Водещи български икономисти ще дискутират икономическите перспективи и предизвикателства пред България след наскоро провелите се избори в страната. Това ще се случи по време на закриващия панел „Икономиката на България“ на финансовия форум „Шумът на парите“, организиран от Profit.bg. Събитието ще се проведе на 31 май (сряда) и 1 юни (четвъртък) 2017 г. в зала ЕФЕ на хотел Маринела в София.

Участие в панела ще вземат главният икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов, председателят на управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, изпълнителният директор на Българската агенция по инвестиции Стамен Янев, старши икономистът в институт „Отворено общество“ Георги Ангелов и Явор Алексиев, икономист от Института за пазарна икономика.

Модератор на дискусията, както и през изминалата година, ще е икономистът Владимир Каролев.

„Събития като „Шумът на парите“ служат за катализатор на обществения дебат, в който аргументи и контрааргументи се срещат, за да оцелеят по-добрите и да доведат обществото до изводи и решения по икономическите проблеми. Около тази теза се обединяват представителите на финансовия сектор и икономическите анализатори, които всяка година посещават форума. Горди сме, че на „Шумът на парите“ се гледа като на необходимост в демократичното общество и е белег за зряла икономическа култура“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Двудневният форум се организира от финансовия сайт Profit.bg от 2010 г. насам и традиционно посреща над 40 лектори от страната и чужбина и повече от 1400 гости. Посещението е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Американският университет в България и Mastercard. Медийни партньори на събитието са Novini.bg, списание Икономика, Economic.bg, Kaldata, Оffnews, SmartMoney.bg, Enterprise Europe Network България.

Подкрепи Economic.bg