Sirin Labs открива офис в София

Компанията ще разработва блокчейн технологии

Sirin Labs открива офис в София
1660 ~ 1 мин. четене
Швейцарската компания Sirin Labs, която е лидер в разработката на защитена потребителска електроника с отворен код, открива офис в София в партньорство със StangaOne1 България.

Компанията планира да създаде свой екип в София и да открие работни места за много професионалисти в разработката на Android, Java и Quality Assurance.

Само за няколко месеца Sirin Labs се превърна в четвъртата най-голяма платформа за публични инвестиции в света и успя да привлече 157.8 млн. долара. Сред най-популярните продукти на компанията са нишовият смартфон Solarin, платформата Finney, която включва серия смарт устройства, които ще създадат независима блокчейн мрежа и други.

Централният офис на Sirin Labs се намира в Шафхаузен, Северна Швейцария. Компанията има още офиси и  R&D центрове в Лондон и Тел Авив. София ще бъде третата страна, в която Sirin Labs открива офис. 

Очаквайте в сайта Economic.bg интервю с вицепрезидента на Sirin Labs Амит Крелман, който ще разкаже за новия офис в София, кадрите, които ще се наемат и мисията и целите на компанията на българска земя!
Коментари: 0