Sofia Ring Mall с нови възможности за забавления

Вижте най-новите атракции в столичния мол

Sofia Ring Mall с нови възможности за забавления
2225 ~ 2 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Един от най-посещаваните столични молове Sofia Ring Mall предлага нови възможности за забавление на своите посетители. В непосредствена близост до търговския център се намира най-големият в България pumptrack терен, който може да се използва напълно безплатно от фенове на екстремните преживявания. 

Гостите на мола могат да изпробват и уникалното 4х4 трасе, където ще получат безплатни уроци по офроуд шофиране или могат да се включат в безплатен тест драйв.

Sofia Ring Mall разполага и с картинг писта с 21 завоя и обща площ 7500 кв.м., разположена на едно от нивата на паркинга.

Увеселителният парк в Sofia Ring Mall, разположен върху площ от 6000 кв.м., е най-големият развлекателен център на закрито на Балканския полуостров. Той може да събере 2 хил. деца, които да се забавляват на ледената пързалка, въртележката, влакче, трамплини, надуваеми замъци, вело зона и др. Паркът предлага и атракциони за възрастни, сред които блъскащи се колички, специална космическа зона, електронни игри и флипери.

Уникалното местоположение позволява на мола да предлага не само магазини, модни бутици и забавления на закрито, но и просторни външни пространства, където посетителите могат да практикуват екстремни спортове или да организират фирмени или лични събития като партита, коктейли, тийм билдинги, културни мероприятия, спортни състезания, концерти, представления, дори и сватби на специалното пространство от едната страна на мола, което има фантастична обстановка и прекрасна гледка към планината.

Столичният мол се посещава всеки ден от хиляди посетители и постепенно се превръща в предпочитана дестинация не само за любители на шопинга, но и за почитателите на забавления и силни усещания. 

До мола има и безплатна ежедневна автобусна линия, която тръгва от метростанция "Бизнес парк София" и стига до мола. Тя е отворена и за хора с колела и домашни любимци.
Подкрепи Economic.bg