Стартира ранното записване за Sofia Cyber Sec 2019

Конференцията по киберсигурност се организира от Дигитална национална коалиция, Economic.bg и списание „Икономика“

Стартира ранното записване за Sofia Cyber Sec 2019
2624 ~ 1 мин. четене

Ранното записване за международната конференция по киберсигурност Sofia Cyber Sec 2019 стартира. Билети за главното събитие, както и за специализираните технологични лаборатории, могат да се закупят на по-ниски цени до 31 януари 2019 г. чрез сайта на конференцията.

Sofia Cyber Sec 2019 се организира от Дигитална национална коалиция (ДНК), икономическия портал Economic.bg и списание „Икономика“. Събитието ще се проведе на 14 февруари в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“, които са партньори на конференцията.

Сред лекторите и модераторите на събитието са еврокомисарят с ресор „Цифрова икономика и общество“ Мария Габриел, вицепремиерът Томислав Дончев, председателят на Дигитална национална коалиция Гергана Паси, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици.

Участие на конференцията са потвърдили и зам.-директорът  на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и информационна сигурност Ейдън Райън, директорът на отдела по комуникации в НАТО Стивън Меринджър, както и представители на компании като Microsoft, Kaspersky Lab, Clico Bulgaria, Coursedot, Generali Bulgaria Official, А1 България, както и Software University, БАИТ и много други.

Коментари: 0