Цветан Цветанов: БСП и „президентът на БСП“ Румен Радев са едно цяло

Според Цветанов коалицията е стабилна и ще изкара до края на мандата

Цветан Цветанов: БСП и „президентът на БСП“ Румен Радев са едно цяло
432 ~ 1 мин. четене

БСП и "президентът на БСП" Румен Радев са едно цяло. Съвсем нормално е те да координират действията си, защото влизането им във властта няма как да стане чрез избори”, заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по bTV.

По негови думи относно изказването на Радев за оставените от служебното правителство 1.6 млрд. лв. и липсата им, той коментира, че „когато казваш А трябва да продължиш до края“. Цветанов припомни случая в Свищов, когато президентът поиска да се види само с кмета, а отказа да разговаря с депутатите. „Когато изолираш от участие в политически дебат, значи искаш да затвориш темата“, посочи той.

Според Цветанов правителството ще успее да изкара мандата си до края и няма разминавания в управленската програма между коалиционните партньори. „Вчера имахме една среща заедно с Обединени патриоти, за да изчистваме всички тези недоразумения“, обясни лидерът на ГЕРБ. Той обясни, че всички са участвали активно при съставянето на структурата на правителството.

„Уважавам Волен Сидеров, Валери Симеонов, Краси Каракачанов. Всяка една от партиите има своя идентичност и е различна. В момента нямаме никакви различния“, заяви Цветан Цветанов.

Подкрепи Economic.bg