We reflect the future!

We reflect the future!

Снимка: TAL Engineering

Ние сме TAL Engineering. Водени от иновативност и качество, конструираме съвременния облик на българската архитектурна среда, като разработваме и осигуряваме модерни решения за остъклени конструкции и сградни обвивки.

През октомври 2018 година TAL Engineering празнува 20 години от създаването си. Този успех подтикна компанията да обнови корпоративната си идентичност, за да е в крак със световните тенденции. През годините TAL Engineering смени няколко лога, чиито дизайн е препратка към сгънат листов материал, използван от компанията да облича сградите и реализира тяхната визия. С времето и с налагането на компанията като лидер в своя бранш, TAL Engineering премина към по-стилизирано решение за визуална идентичност. Новото ни лого се превърна в контур, който остава като запазена марка на фирмата.


Дългогодишните партньорски отношения и изградената репутация на компанията са основа за бързото налагане на новата корпоративна идентичност.

Цялостната промяна на корпоративната идентичност обхвана и онлайн присъствието на компанията. Обновеният уебсайт на TAL Engineering съчетава лесна структура с ефективна навигация, за да улесни движението на потребителите през платформата. Професионалният дизайн внушава стабилност и качество, които са водещи принципи за компанията.

TAL Engineering предлага цялостен пакет във фасадния инженеринг и е доказан лидер в производството на алуминиева и PVC дограма, алуминиеви конструкции, окачени фасади, елементни фасади, слънцезащитни системи, фасадни облицовки от керамика, алуминиеви композитни панели, фиброциментни плоскости и други фасадни решения.

През изминалата година TAL Engineering продължи да съчетава авангардни архитектурни концепции с висококачествени строителни системи, в период на динамична вътрешна модернизация. В стремежа си да постигне изключителни резултати, през 2018г. компанията внедри ERP система за управление на технологичните процеси, като спази стандартите за качество ISO. TAL Engineering е пъpвaтa и eдинcтвeнa изтoчнoeвpoпeйcкa фacaднa кoмпaния, кoятo пpитeжaвa cepтификaт WіnМаrk, като бяxмe ycпeшнo cepтифициpaни oт Wintесh Теѕting & Сеrtifiсаtiоn UК (eдин oт нaй-гoлeмитe нeзaвиcими фacaдни кoнcyлтaнти) зa ЅВD и РАЅ24, зa Oбeдинeнoтo кpaлcтвo.


От основаването си досега компанията бележи непрекъснат ръст и днес можем да се похвалим с реализирани проекти от производство и доставка, до пълно завършване на обекти в Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Ирак, Карибски острови, САЩ, Франция и Чехия.
Основният облик на всяка сграда е фасадата и TAL Engineering продължава да прилага иновативен подход, за да стои непоколебимо зад мотото си „We reflect the future!“.

Текстът е част от книгата "Успешните компании 3.0".
Коментари: 0