Wizz air пуска 8-дневна промоция \"Розов\" петък

Пътуванията трябва да се осъществят до 31 март 2019 г.

Wizz air пуска 8-дневна промоция \

Снимка: Economic.bg

Автор: Божидара Иванова

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air стартира 8-дневна промоция "Розов петък", която започва от днес до полунощ на 22 ноември 2018 г. Компанията ще предлага 10% отстъпка за всички групови резервации., като пътуванията трябва да се осъществят до 31 март 2019 г. 

Промоцията включва 45-те дестинации, които се предлагат в българската мрежа на авиокомпанията. Сред тях са Виена, Рим, Дубай, Тел Авив, Мадрид, Амстердам, Лондон и други. 

Груповата отстъпка от 10% се отнася за всички полети през зимния сезон 2018/2019 г. и важи само за групи между 11–55 души. Промоцията ще приключи в 23:59 ч. централноевропейско време на 22 ноември 2018 г.

Потребителите, които не са сигурни с кого ще пътуват, могат да използват услугата Flexible Travel Partner, която им позволява да си запазят няколко билета, без да е необходимо да посочват името на техния спътник – тази информация ще е нужна чак при чекиране.

"Розовата" промоция се отнася за резервации, направени на wizzair.com или чрез мобилното приложение на WIZZ. Това е втората промоция „Розов“ петък в историята на авиокомпанията.

Коментари: 0