Siemens представи най-точния ултразвуков контролер за ниво

С тези нови контролери, операторите могат да бъдат сигурни в резултатите при измерване на ниво и разход благодарение на патентованите филтри и алгоритми на Sitrans LUT400

12:24 12.06.2012

Направление Индустриална автоматизация на Siemens представи Sitrans LUT400 серия ултразвукови контролери с точност на измерване до един милиметър (0.04 инча). Новите контролери предлагат най-високата прецизност на пазара и гарантират постоянно точни измервания. Компактните едноточкови ултразвукови контролери могат да извършват непрекъснато наблюдение и контрол на нивото на течности, насипни материали и други вещества с приложение в широк спектър от индустрии.

Контролерите се предлагат в три модела - контролер за ниво Sitrans LUT420; конторлер за ниво, помпи и разход Sitrans LUT430 и изключително точен разходомер за открити канали Sitrans LUT440. Серията е подходяща за редица приложения, включително за пречиствателни станции за питейни/отпадни води и водни съоръжения, производствени мощности и промишлени съоръжения за съхранение на вода.

С тези нови контролери, операторите могат да бъдат сигурни в резултатите при измерване на ниво и разход благодарение на  патентованите филтри и алгоритми на Sitrans LUT400. Високата точност на резултатите, които отчитат контролерите водят до ценово-изгодни решения – наблюдението на наличността е винаги точно, процесите са по-добре контролирани, и скъпото почистване на разливи може да бъде избегнато.

Контролерите от серията Sitrans LUT400 разполагат с интуитивен потребителски интерфейс. Те могат да бъдат програмирани за по-малко от една минута чрез графичните приложения Quick Start Wizards. Наличният дисплей с подсветка позволява ясно отчитане на данните при всякакви условия на осветление.

 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини