Apple готви редизайн на безжичните слушалки AirPods

Първата актуализирана версия се задава още в началото на 2019 г.

Снимка: Pexels
Популярните безжични слушалки на Apple – AirPods, вероятно са в списъка за подаръци на някои хора. Струва си обаче човек да се замисли дали да не поизчака малко, тъй като според последните слухове компанията готви нов дизайн на своя продукт, пише Fortune. 

За тази възможност подсказа анализаторът на KGI Securities Мин-чи Куо, известен с достоверните си познания за плановете на Apple. Според него гигантът ще компанията ще пусне „модернизиран модел с безжично зареждане“ още през първото тримесечие на 2019 г. През 2020 г. пък се очаква да бъдат лансирани изцяло обновени AirPods слушалки. 

Освен любопитната „поддръжка на безжично зареждане“, за която говори Мин-чи Куо, задаващите се през 2019 г. слушалки може да се появят и с вътрешно подобрение, актуализация на Bluetooth технологията. С ъпгрейдите, логично, ще се повиши и цената на устройството. 

Не е изключено обаче калъфът за безжично зареждане да се продава под формат на допълнителна екстра. 


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: apple | AirPods | безжични слушалки | слушалки на Apple

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини