Къде няма да има вода в София на 21 юни 2019 г.

Три ремонта са предвидени за утре от "Софийска вода"

Снимка: Pixabay
На 21 юни 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков", жк. „Зона Б-18", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Димитър Петков" от ул. „Пиротска" до бул. „Тодор Александров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков" ъгъла с ул. „Пиротска".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гургулят", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Гургулят " от ул. „Георги Сава Раковски" до ул. „6-ти септември".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „6-ти септември " ъгъла с ул. „Гургулят".

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Търновска конституция", жк. „Надежда" 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Търновска конституция" от ул. „Христо Силянов" до ул. „Горни порой";
ул. „Горни порой" от ул. „Търновска конституция" до ул. „Йордан Хаджи Константинов – Джинот".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горни порой" ъгъла с ул. „Търновска конституция".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини