Къде ще спира водата в София на 22 юли 2019 г.

Четири ремонта са предвидени за утре от "Софийска вода"

Снимка: Pexels
На 22 юли 2019 г. (понеделник), във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. 646, кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Дон" от ул. 646 до ул. „Лозище";
ул. 646 от ул. „Дон" до ул. „Орхидея".
част от местност „Подлозище".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дон" ъгъла с ул. 755.

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Света Мария Магдалена", вилна зона „Симеоново - север", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Света Мария Магдалена",
 ул. 82, ул. 83, ул. 85, ул. „Шумако";
ул. 82 от №7 до ул. „Света Мария Магдалена"ул. 83 от №1 до №4А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Мария Магдалена" ъгъла с ул. 82.

-Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Къпинка", кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Къпинка" от №20 до ул. „Акад. Петър Динеков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Къпинка" №20.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Васил Левски" от ул. „Елин Пелин" до ул. „Ленището".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски"№12.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини