Vivacom дава 100 лв. отстъпка за покупка на таблет

Намаленията са валидни при подновяване на текущ или при сключване на нов срочен договор

Vivacom дава 100 лв. отстъпка за покупка на таблет
3347 ~ 2 мин. четене
Автор: Vivacom
От 17 до 31 юли включително VIVACOM предлага таблети с отстъпка до 100 лв. от редовните цени. Намаленията са валидни при подновяване на текущ или при сключване на нов срочен договор за тарифни планове i-Traffic L+, XL+, XXL и XXL+ или при закупуване на таблет с еднократно или разсрочено плащане.

Сред предлаганите модели е Huawei MediaPad M5, който е с 10,8-инчов дисплей. Таблетът използва процесор Kirin 960s за максимална производителност при игри, HD филми и мултитаскинг, за които помага и наличната 4GB RAM памет. Освен нея, потребителите имат на разположение 64GB вградена памет, както и слот за MicroSD карта с капацитет до 256GB. MediaPad M5 е първият таблет на производителя с технология за бързо зареждане – QuickCharge в комбинация с USB Type-C.Той се предлага на цена от 23,98 лв. на месец с план i-Traffic L+.

Друго неустоимо предложение е Samsung Galaxy Tab S4, който се предлага в комплект с клавиатура. Той разполага с мощен 10-nm AP процесор, който позволява безпроблемна работа в мултитаскинг режим, 64 GB вътрешната памет и MicroSD слот за до 400 GB външна памет. Моделът е с подобрен S Pen със страхотен нов дизайн, който прави всяко движение невероятно лесно. Таблетът се предлага на цена от 49,98 лв. на месец с тарифен план i-Traffic L+.

В промоционалния списък влиза също и Samsung Galaxy Tab A в комплект с оригинален аксесоар. Със своя 10.1-инчов дисплей и бърз 8-ядрен процесор Exynos, таблетът дава възможност за мултитаскинг, чрез разпределяне на задачите към отделните ядра.  Батерията му е с издръжливост до 13 часа, а опцията Quick Connect позволява лесното прехвърляне на филми, видеа и снимки директно към smart телевизор. Samsung Galaxy Tab A се предлага на цена от 9,98 лв. на месец с план i-Traffic L+.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg