Одеса иска да влезе в Европейския портал TheMayor.EU

Популяризирането на града в ЕС е важно за организирането на съвместни събития, заяви Боян Томов

Снимка: TheMayor.EU
17:00 09.10.2019

Кметът на Одеса е проявил желание градът да се присъедини към Европейския портал за градове и техните граждани - TheMayor.EU. Това стана ясно след срещата между основателя на платформата, Боян Томов, и градоначалника Генадий Труханов, съобщава TheMayor.EU.

Впечатлен от работата на TheMayor.EU, кметът на Одеса изрази искреното си желание градът му да бъде включен в платформата. По време на срещата Труханов е поздравил колегите си - кметовете на общините на Европейския съюз за многото им успешни добри практики и проекти, реализирани през последните години.

Боян Томов е останал очарован от постиженията на пристанищния украински град и от факта колко млади хора учат, работят и живеят в Одеса. Той се срещна и с представители на кметството, за да обсъди различни възможности за сътрудничество.

„Много е важно украинският град да бъде популяризиран сред страните от ЕС и градските планове да организират различни събития в това отношение“, заяви основателят на Европейския портал.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: ЕС | компании | бизнес

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини