Нова 46-етажна кула на "Таймс Скуеър" ще е гигантски LED билборд (снимки)

Тя ще е готова през 2022 г.

Снимка: L&L Holding Company
Започна строителството на нов проект, който ще осветява "Таймс Скуеър" в Ню Йорк -  едно от най-посещаваните места в света. Всеки ден от тук минават около 380 000 пешеходци.

TSX Broadway, както е известна сградата, ще бъде "брандиран фар", 46 етажа търговски площи, забавления и хотелска част. Сградата, разположена на ъгъла на 47-та улица на Бродуей и Седмо авеню, в момента разполага с хотел DoubleTree Hilton и забележителният Палас тиатър, който ще бъде възстановен и вдигнат на 30 фута.

Горните етажи ще включват сцена над Таймс Скуеър, ресторант с голяма тераса и хотел с над 600 стаи.Според Дейвид Оровиц, старши вицепрезидент на L&L Holding Company, цялата сграда ще бъде като гигантска реклама. "Цялата сграда е по същество (рекламен) билборд, а страната, която гледа срещу "Таймс Скуеър", е единичен екран, състоящ се от LED панели, които минават през цялата 46-етажна сграда", каза той пред CNBC.

Сега, когато подготовката за разрушаването на хотела е в ход, ръководителите на проекта търсят рекламодател, който ще им помогне да възстановят част от вложените 2.5 милиарда долара в изграждането на новата сграда, която ще бъде открита в началото на 2022 година. И за целта са наели Андрю Есекс, бивш рекламен шеф и главен изпълнителен директор на Tribeca Film Festival, за договори клиенти, които да рекламират върху гигантската стена, както и да купят правата за наименуване на сградата, търговските и развлекателни пространства и билбордовете.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: сграда | билборд | сцена | TSX Broadway | Таймс Скеуър

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини