Galaxy S9 vs. Galaxy S8 - струва ли си надграждането?

Business Insider изброява няколко причини, поради които да си останете с Galaxy S8

В днешни дни е все по-безпроблемно да си държите смартфона от миналата година, вместо да купувате последния модел. Практиката от последните години е новите „умни“ устройства да получават незначителни подобрения спрямо своя предшестващ модел, а според Business Insider точно такъв е случаят при моделите Galaxy S8 и S9 на Samsung.

Това не означава, че Galaxy S9 не е превъзходен смартфон. Това според експертите е едно от най-добрите устройства, което може да се купи в момента. Но ако имате Galaxy S8, всъщност имате един от най-добрите смартфони за 2017. А характеристиките и мощта на Galaxy S8 му позволяват да поживее още дълго, без потребителите да усетят нужда да го сменят.

По-долу Business Insider изброява няколко причини, поради които да си останете с Galaxy S8.

Дизайнът на S9 е почти същият като S8.Нито една функция не липсва в по-стария модел.
Екранът на Galaxy S8 изглежда също толкова добре, колкото и Galaxy S9.
Камерата на Galaxy S9 не е значително по-добра от тази на Galaxy S8.
Galaxy S9 не работи много по-бързо, отколкото Galaxy S8.
Технологията зад батерията на Galaxy S9 е същата като тази при S8 и няма значително подобрение при издържливостта.Android ще изглежда и ще се чувства по същия начин на Galaxy S9, както на Galaxy S8.Стерео говорителите на Galaxy S9 са страхотни, но това не е достатъчна причина за надграждане.
Не се притеснявайте за липсата на новите AR емоджита на Samsung. Можете просто да използвате Bitmoji, ако искате нещо подобно.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Samsung | Galaxy | Galaxy S8 | Galaxy S9