4 технологии, които ще трансформират iGaming индустрията

4 технологии, които ще трансформират iGaming индустрията

Снимка: Unsplash

484 ~ 3 мин. четене
Автор: Economic.bg
  • Съдържание от KEMIKA LTD

В света на така наречената iGaming индустрия има едно златно правило: ако не разполагате с технологията, просто не се опитвайте. И до голяма степен това важи за всяка една индустрия, след като точно тя промени навиците на потребителя и започна да диктува правилата. Един семпъл пример е фактът, че много често сме готови да потърсим даден продукт или услуга другаде, ако избраната компания няма достатъчно добра онлайн платформа.

Така наречената iGaming индустрия е територия на добре познатите букмейкъри и онлайн казина, където играчите могат да се включват в правенето на спортни прогнози и забавление с дигиталните копия на популярните игри в онлайн казината. В миналото подобна експанзия можеше да ни се струва дори фантастична, но днес този пазар е бойно поле и конкуренцията е толкова голяма, че единственият начин за успех е с повече инвестиции в технологично развитие. Точно по тази причина се инвестират милиони в разработването на нов софтуер, в създаването на перфектна сигурност и скорост за обработка на депозити, както и изплащане на печалби. Не си мислете, че с това всички условия са изпълнени. В следващите редове ще обърнем внимание на онези трендове, с чиято помощ тепърва ще се отличат големите брандове на пазара:

1. Изкуствен интелект

Едва ли е тайна, че повечето игри се ръководят с помощта на компютри. Това обаче не означава, че не могат да се подобрят. Ето защо на помощ идва изкуственият интелект, който с по-подробен и обстоен анализ на потребителската група и техните предпочитания, може да даде и по-добрата формула на успех, при това в много по-кратък времеви интервал. Същият инструмент ще позволи по-персонализирано отношение на платформата към клиентите. От него можем да очакваме препоръка за по-качествена игра, възможност да открием подобни предложения на интересите ни и още много други. Такава иновация не съществуваше до този момент и очевидно тепърва ще наблюдаваме пълния потенциал.

2. Блокчейн

Макар и по-често да се свързва като опция за създаването на най-различни конспирации, тази платформа е една независима форма на банкиране, която доста бързо се превърна и в основен конкурент. С какво може да помогне на тази индустрия? Отговорът не е особено сложен, достатъчно е да обърнем малко внимание на прозрачната политика и интегрирането им в спортните залози, за да видим какви позитиви ще бъдат получени. Освен това е инструмент, който ще направи играта още по-честна и видима.

3. Интернет от неща

Следващата технологична стъпка в подобряването на всекидневния живот. Нека си представим една завършена еко система от устройства, която се стреми да отговори на най-високите ни изисквания и прави всичко, което желаем и харесваме по най-добрия възможен начин. Тази идея се е прокраднала и в големите компании, които са на път да инвестират милиарди за създаването на подобна система. В iGaming платформите ще видим, че по-точният анализ на информация ще позволи на повече играчи да получат правилните предложения, да се забавляват с най-различни нови платформи и винаги да получават по-качествено обслужване.

4. Виртуална реалност

Колкото и напреднала да е индустрията, не трябва да забравяме, че една от основните цели винаги е била фокусирана върху предоставянето на по-висока доза реализъм. Със сигурност добрата графика допринася за идеята, но колкото и да се подобрява, някои клиенти ще изгубят интерес след време. Ако разгледаме ревюто на бет365 мобилно приложение, ще забележим, че все по-често се използва и така нареченото "Живо казино", която позволява на потребителите да се изправят срещу истинско крупие. Виртуалната реалност като технология ще позволи на повече играчи да имат свободата да бъдат свободни да се разхождат, да срещат други играчи, да се социализират и дори да държат картите си в ръка, при това без да напускат дома си или да закупуват билети. Виртуалната реалност отключва много възможности, а докато проектите се реализират, можем да се надяваме, че хардуерът ще стане още по-достъпен.

Хазартните игри могат да са пристрастяващи. Играйте отговорно!

Коментари: 0