Acer пусна Aspire S7 на българския пазар

Моделът e с по-дълъг живот на батерията за работа през целия ден, подобрена електролуминисцентна (EL) подсветка на клавиатурата и 2-ро поколение безшумна охлаждаща система Acer TwinAir

200 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Новият 13.3-инчов ултрабук на Acer Aspire S7, вече е пуснат в продажба и на българския пазар. Моделът запазва най-добрите характеристики на своя предшественик, като предлага по-дълъг живот на батерията за работа през целия ден, подобрена електролуминисцентна (EL) подсветка на клавиатурата и 2-ро поколение безшумна охлаждаща система Acer TwinAir, съобщи TechNews.

Aspire S7 разполага и с технология за безжичен дисплей (WiDi), която позволява на потребителите без кабел да възпроизвеждат съдържанието на дисплея на своя лаптоп на телевизор или на по-голям екран, като същевременно отворят нов прозорец на ултрабука.

Батерията на S7 работи до 7 часа повече, което е 33% повече от предшественика му. Подобрената охлаждаща система Acer TwinAir от 2-ро поколение намалява шума при натоварване с повече от 20% от предишния S7. Новата светлочувствителна EL подсветка на клавиатурата също търпи подобрение с по-дълбокия натиск на клавишите за по-естествено и комфортно писане.

Дебелината на ултрабука е само 12.9 мм и тежи 1.3 кг. Aspire S7-392 е с 10-точков сензорен IPS екран с Full HD резолюция 1920х1080 пиксела. Устройството използва 4-то поколение процесор Intel Core и RAID 0 SSD за по-бързо събуждане, писане и четене, както и за по-безшумна работа. Корпусът е изработен от един блок алуминий с помощта на процес, който спестява енергия и материали.

Подкрепи Economic.bg