БСК обучава мениджъри безплатно

Финансирането на проекта е по програма "Развитие на човешките ресурси"

3674 ~ 1 мин. четене

Работодателската организация Българска стопанска камара (БСК) предлага безплатни фирмени обучения за 2100 мениджъри и служители. Курсовете са за подобряване на уменията в сфери като продажби, справяне с конфликти, преговори, работа с компютър и управление на качеството.

В обученията може да се включи всеки, който е зает или управлява своя фирма, без значение от региона. Курсовете ще се проведат до края на годината в София, Плевен, Варна, Стара Загора, Бургас, Пловдив и Казанлък.

Ще се проведат обучения за мениджърски и социални ключови компетенции. В тази област служителите и мениджърите могат да участват в сесии, свързани с управление на времето, вземане на решения и управление на конфликти, управление на качеството, водене на преговори, работа в екип, комуникации, стратегическо управление. Ще има и курсове за работа с Windows 7. В програмата са включени и обучения по теми, свързани с организационното развитие, продажбените умения, управлението на работното място и иновативното мислене.

Участниците ще получат документ за придобити ключови компетенции. Курсовете са по проект "Разработване и внедряване на информационна система за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони", финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Подкрепи Economic.bg