ЧЕЗ получи международна бизнес награда „Стиви”

Наградата е признание за изключителните постижения на ЧЕЗ в световен мащаб

112 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

На 14 октомври 2013 г., на тържествена официална церемония в Барселона, Испания, „ЧЕЗ България ЕАД“ получи сребърна статуетка на международната бизнес награда Stevie® в категория „Човешки ресурси“, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Наградата е признание за изключителните постижения на ЧЕЗ в световен мащаб. Статуетката беше връчена лично на регионалния мениджър Петър Докладал и директорът в отдел „Човешки ресурси” Ваня Кънева.

„Компаниите от групата на ЧЕЗ в България са един от най-големите работодатели в страната. Ние осигуряваме работни места на повече от 3800 души в Западна България и Варна.  Особено важно за нас е нашите мениджъри и служители да работят в добра среда, да се чувстват високо оценени, да запазят и развиват своята лоялност към отговорностите и ценностите на компанията. Социалната ни програма осигурява редица придобивки за служителите от отделните компании, които да улесняват и обогатяват живота им извън компанията. Нашите колеги преминават през професионални квалификации и допълнителни обучения, които им позволяват да прилагат своите професионални умения по най-ефективен начин, за да се постигне удовлетвореност от работата и още по-добро обслужване на нашите клиенти“, каза Петър Докладал.

Наградата е ценно международно признание за професионализма и усилията на Дирекция „Човешки ресурси“, за добре развитата политика за управление и развитие на мениджърите и служителите на компанията.

За 2013 г. журито от 250 ръководители на световни компании са оценили над 3300 кандидатури, от над 50 държави. 

Подкрепи Economic.bg