ЧЕЗ раздаде 350 безплатни сметки за ток

Последните печеливши няма да плащат фактури на обща стойност 1035 лв.

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което доставя ток на клиентите в Западна България вече е раздало 350 безплатни сметки за ток, съобщиха от компанията. Последните 25 печеливши, които бяха изтеглени в томболата, няма да плащат фактури на обща стойност 1035 лв.

Късметлиите в кампанията "Лоялността ви се отплаща" през изминалата седмица са от общините София, Кюстендил, Плевен, Сандански, Монтана, Враца, Кнежа, Мездра, Благоевград и Видин.

Инициативата стартира в края на март и вече са раздадени над 17 хил. лв. на 350 битови потребители, които са погасявали задълженията си в срок през последните 12 месеца. Редовните клиенти се включват в лотарията автоматично.

"Забелязваме и ценим лоялността на нашите клиенти. Надяваме се, че чрез тази инициатива успяхме и да го покажем. Предстои ни да зарадваме още 250 клиенти до края на кампанията", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Всяка седмица ЧЕЗ тегли нови 25 печеливши. Клиентските им номера се публикуват на интернет страницата на компанията www.cez.bg.

Коментари: 0