ЧЕЗ раздаде 525 безплатни сметки за ток

Общата им стойност е над 24 хил. лв.

124 ~ 1 мин. четене

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което захранва с ток абонатите в Западна България е раздало 525 безплатни сметки за електроенергия от началото на кампанията, в която всяка седмица се теглят по 25 печеливши.

От съобщение на компанията става ясно, че последните 25 спечелили клиенти са с фактури на обща стойност 1 144 лв. Наградени тази седмица са за потребители от Гоце Делчев, София, Плевен, Перник, Левски, Бяла Слатина, Белене и Троян.

"От началото на инициативата в края на март до момента раздадохме 525 сметки на стойност над 24 хил. лв. Искахме, освен да благодарим на коректните си клиенти, да ги подпомогнем и ефективно. До края на кампанията ще зарадваме още 75 клиенти на ЧЕЗ" каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В ежеседмичните тегления участват автоматично всички битови потребители, които са заплащали задълженията си в срок през последните 12 месеца. Компанията информира персонално всеки изтеглен клиент на посочените от него контакти за обратна връзка, а клиентските номера на печелившите участници се публикуват на интернет страницата на ЧЕЗ.

Подкрепи Economic.bg