Sony Xperia M дебютира у нас

Устройството се предлаага в магазинната мрежа на VIVACOM

84 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Новият модел в линията висококачествени смартфони Xperia на Sony дебютира на българския пазар от тази седмица в магазинната мрежа на VIVACOM, съобщиха от телекома. Устройството ще се предлага с тарифен план MaxiCall XXL, а може и да се вземе в брой на цена от 199.9 лв.

Смартфонът осигурява последните нововъведения в свързаността и екранните технологии. Xperia M предлага умни функционалности на камерата за впечатляващи снимки и видео клипове, иновативни функции за безпроблемно NFC свързване с едно докосване, както и икономичен STAMINA режим за удължен живот на батерията. В  допълнение към елегантния му стил, смартфонът впечатлява и с променящи цвета си светлини, които могат да бъдат персонализирани, за да известяват визуално за входящи обаждания, текстови съобщения и аларми.

Sony Xperia M работи под Android OS, v4.1 Jelly Bean и е снабден с висококачествен 4-инчов TFT дисплей със защита против надраскване, двуядрен процесор с тактова честота 1GHz, 1GB RAM и 4GB вградена памет. Моделът има 5-мегапикселова бърза камера с автоматичен сензорен фокус, светкавица и HDR за снимки. 

Подкрепи Economic.bg