ЧЕЗ раздаде 600 безплатни сметки за ток

Дружеството изтегли последните 25 печеливши в кампанията "Лоялността ви се отплаща"

140 ~ 2 мин. четене

Електроразпределителното предприятие ЧЕЗ, което захранва абонатите в Западна България, раздаде 600 безплатни сметки за електроенергия на свои лоялни клиенти. Дружеството изтегли последните 25 печеливши в кампанията "Лоялността ви се отплаща", с което броят на спечелилите награди в рамките на тази кампания достигна 600. Последните печеливши, изтеглени през тази седмица, са от София, Плевен, Луковит, Белене, Ловеч, Враца и Сандански.

ЧЕЗ стартира кампанията "Лоялността ви се отплаща" на 27 март тази година с цел да поощри своите клиенти, заплащали в срок месечните си задължения през последните 12 месеца, без да е начислявана лихва. Всяка седмица на лотариен принцип от ЧЕЗ бяха изтегляни по 25 печеливши. Общата стойност на раздадените награди е 27.44 хил. лв.

"Бих искала да поздравя нашите няколкостотин хиляди лоялни клиенти! Те ни мотивират да продължаваме да инвестираме в качеството и да разработваме нови кампании и услуги", каза Кремена Стоянова, изпълнителен директор на "ЧЕЗ Електро България".

ЧЕЗ редовно провежда кампании, с цел да поощрява и подпомага своите клиенти. През изминалата година в рамките на кампания за актуализация на данни дружеството подари 90 безплатни сметки за електроенергия на обща стойност над 3 хил. лв., раздаде девет ваучера за бяла и черна техника, всеки на стойност 400 лв., и една голяма награда от 1000 лв.

От стъпването на българския пазар до момента ЧЕЗ разработи почти 100 вида услуги, сред които най-търсени са дистанционното обслужване и електронната фактура. От началото на годината дружеството създаде две нови институции, основани на модерни и вече изпитани европейски практики - Енергийния омбудсман и Потребителския съвет. Тяхната цел е да анализират и предложат за въвеждане най-добрите практики в сферата на обслужването.

Подкрепи Economic.bg