Депутати от „Атака“ щурмуваха Нова телевизия

Искали саморазправа с участници в протеста срещу Волен Сидеров

Деница Гаджева е била сред депутатите, отишли за саморазправа в Нова телевизия

Снимка: БГНЕС

3674 ~ 1 мин. четене

Щурм срещу Нова телевизия предприеха депутати от "Атака" след 17 ч. днес. Те нахлули в сградата на медията, за да се саморазправят с гости на предаването "Часът на Милен Цветков”, съобщиха от Нова ТВ. Атаката им била насочена срещу участниците в протеста за свалянето на имунитета на Волен Сидеров, който се проведе днес пред Съдебната палата - Виктор Стоянов и Цветозар Вълков.

Яростта на депутатите от "Атака" бе провокирана от това, че в началото на интервюто си при Милен Цветков двамата протестиращи бяха с маски на Волен Сидеров.

Депутатите от "Атака", дошли до телевизията, са Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова.

Народните представителите отправили множество обидни реплики и заплашили протестиращите с думите: „ще ви накараме да си изядете маските”.

Представители на "Атака" многократно са били поканени да участват в предаването „Часът на Милен Цветков”, но не са откликнали на поканата да дебатират в ефир. Вместо това са предпочели саморазправа във фоайето на Нова телевизия, посочват от медията.

Инцидентът, започнал след края на предаването, продължил около половин час.

Коментари: 0