Днес обявяват "Банка на годината"

Специален гост на престижното връчване на статуетките ще бъде полският икономист и политик Лешек Балцерович

Автор: Божидара Иванова

Гала церемонията и връчването на статуетките на асоцияцията Банка на Годината, която традиционно връчва две десетилетия награди в България, ще се проведе днес. Призовете се връчват на базата на проучвания и финансови резултати, направени от експерти във финансовия сектор. Единствено в категория „Банка на клиента“, потребителите определят носителя на приза чрез гласуване.

Тази година към 7-те основни категории (Банка на клиента, Пазарен дял, Динамика и Развитие, Чуждестранен Банков клон, Ефективност, Банка на „Тайния клиент“, големия приз на Банка на годината), се добавя още една статуетка. Банките ще бъдат оценени за най-добър банков бранд. Асоциацията Банка на Годината е поръчала специално изследване, което ще определи коя банка е успяла да наложи своята марка най-успешно на българския пазар.

Наградите „Банка на годината“ в различните категории са се превърнали в емблематични, както за банковите институции, така и за техните клиенти. Специален гост на престижното връчване на статуетките ще бъде полският икономист и политик Лешек Балцерович, който ще изнесе лекция преди началото на събитието.

Коментари: 0