ГЕРБ се похвали с 10 млрд. лв. инвестиции

Гордеем се, че развиваме българското земеделие, отбелязват от партията

136 ~ 1 мин. четене
Автор: Атанас Христов

С инвестиции за 10 млрд. лв. в българската икономика се похвалиха от ГЕРБ - партията, която управлява страната от средата на 2009 г. до февруари 2013 г., когато правителството на Бойко Борисов подаде оставка. Сумата беше спомената в специалния видеоматериал, излъчен в началото на Националната конференция на ГЕРБ, съобщи kmeta.bg.

"24 млрд. лв. бяха инвестирани в инфраструктура, социална и културна сфера, в здравеопазване и образование. Гордеем се с по-добрата среда за живот. Гордеем се, че развиваме българското земеделие - субсидирахме производителите и създадохме нови стандарти в качеството на храните. Върнахме доверието", отбелязаха от ГЕРБ.

"Пречупихме гръбнака на организираната престъпност, намалихме двойно жертвите на пътя. Водеше ни прозрачност във всяко действие, диалог с гражданските организации. Пътят, по който тръгнахме, не беше лесен, той беше предизвикателство. Днес обаче, повече от всякога имаме воля да продължим. Това е само началото, защото ние сме ГЕРБ и имаме воля да променим България", твърдят от доскоро управлявалата партия.

Подкрепи Economic.bg