Говорим 1600 минути безплатно

Новите пакети на "Глобул" включват и 1600 МВ мобилен интернет трафик и важат и за съществуващи абонати

6438 ~ 1 мин. четене

Безплатни 1600 минути предлага "Глобул" с новите си тарифи GLOBUL Web&Talk, специално създадени за клиентите на оператора, които разговарят с всички национални мрежи, провеждат международни разговори и активно използват мобилен интернет и роуминг.

 

Включените минути важат както за всички мрежи в Блъгария, така и за международни разговори с мрежите от Зона 1 и до 1600 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост.

 

Абонатите на тези програми могат също да използват и до 160 минути на месец за разговори в роуминг в държави от Европейския съюз или за разговори с номера от международна Зона 2.

 

Месечните такси за новите абонаментни програми GLOBUL Web&Talk започват от само 14,90 лв., като новите тарифи са валидни за всички нови и съществуващи абонати на GLOBUL и се предлагат във всички магазини на оператора, GERMANOS и официалните партньори.

 

 

 

Международна Зона 1 включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия, както и фиксираните мрежи в почти цяла Европа. Международна Зона 2 обхваща мобилните мрежи в цяла Европа, както и фиксираните мрежи в Албания, Алжир, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Естония, Грузия, Гибралтар, Исландия, Латвия, Либия, Малта, Молдова, Мароко, Палестина, Сан Марино, Тунис, Украйна.

 

 

 

Всички цени са с включен ДДС.

 

Подкрепи Economic.bg